Going local
Kiekiek!
Ben ik weer! Hoe gaat het met mijn kanjers? Nog één nachtje semi-slapen in de nachtbus van Arequipa naar Cuzco en dan zie ik Sandertje! Mijn Spaanse lessen zitten er dus op. Gister heb ik geluncht met Armando, de directeur van de school. Hij gaf me de keuze tussen twee picanterias: de ene was fancy en de andere niet (oftewel oud en minder schoon), terwijl de prijsklasse hetzelfde was. Ik koos voor de laatste, omdat ik het altijd een bijzondere belevenis vind in de voetsporen van de lokale bevolking te treden.
Het restaurant bevond zich aan de andere kant van de stad en er was zowel in het restaurant als op straat in geen velden of wegen een toerist te bekennen. Armando bestelde een paar zeer smaakvolle, typisch Arequipaanse gerechten met daarbij een flinke karaf gevuld met chicha: gefermenteerd maisbier. Lekker hoor! Wel een beetje jammer van al zijn onverhulde avances, temeer daar hij de school samen met zijn echtgenote runt... 's Avonds nog gezellig een biertje gedronken in een kroeg (met wederom alleen maar local's) met Luke en Henry, twee Aussies die in hetzelfde hostel zitten en toen waren mijn dagen hier in Arequipa alweer bijna geteld.
En dan nu... terug naar de chronologische volgorde van mijn blog. Wat heeft Eef allemaal na Cuenca, Ecuador meegemaakt...? Tja, dat wordt even zappen naar mijn volgende verhaal! Zie jullie daar ;-)!
Heel veel liefs,
Eva xxx
Reacties
Reageer
Laat een reactie achter!
- {{ error }}