Quito daar kom ik!
Hola,
Precies 24 uur nadat ik op Schiphol door de douane ging, stapte ik in Quitoaardig gaar mijn bedje in.En heb ik even heerlijk uitgeslapen.Maar ik leef dus nog en het echte avontuur gaat beginnen, want ik ga zo de hort op om wat zaken te regelen voor mijn Spaanse lessen aan de kust en om de oude stad te verkennen. Ik zag vanuit de tuin van hostal Traveller's Inn (prima trouwens, met lieve werknemers en lekker schoon en rustig) al wat bergen die dramatisch afstaken tegen de donkergrijze wolkenlucht, dus ik ga er gauw van genieten! Beetje jammer van de regen en de kou hier, maar ja, dat ben ik gewend.
Ik vergat trouwens iedereen te bedanken voor de lieve woorden in de vorm van sms-jes, telefoontjes, voicemails en emails! Heel blij mee!
Ik hoop dat daar alles goed gaat en tot blogs lieve allemaal.
Besitos,
Eef
Hey Eef leuk om je zo van dag tot dag te kunnen volgen!
Kun je ook foto's plaatsen? Wij gaan zelf ook even weg (2wkn) tot later!
X Rem&SAN
hey lieverd,
heel veel succes en natuurlijk ( het belangrijkste) heeeeel veel plezier...
ik ga echt genieten van je mooie verhalen.
volg je hart!
dikke kus claus
Chica!
Estoy contigo, paso por paso! Alsof ik er gewoon weer ben. Geniet geniet geniet! Besitos
He du kleine shatze! Heerlijk die niet Lowlands verhalen op mijn computer in de ochtend! Volg je live op google earth, is voor alsof ik naast je loop.......
Lieve Eef,
Je bent nu gewoon écht zo ver! Wat ontzettend heerlijk voor je. Maak je droom waar en geniet van de avonturen...ik lees mee en geef je een dikke kus voor de momenten dat je het nodig hebt.
* Dagmar *
“Eva even naar de Evenaarâ€
Laten we hopen dat de titel van jouw epistel is bedoeld als “Quito, daar ben ikâ€, of op z’n Sanderiaans “Quito, daar mag ik zijnâ€.
Anyway, nu je bijna (op 20 km na) op de evenaar ligt te onthaasten maken we ons wel een beetje zorgen of de Pichincha niet al te actief gaat worden door jouw aanwezigheid…al zou dat natuurlijk wel weer leuk aftekenen bij die dreigende achtergrond waarover je schrijft. Wat die dreiging betreft is het goede bericht dat het weer daar nog een dag of wat prut blijft en dan volgens de www-metereologen langzaamaan gaat opknappen. We zullen proberen ook op dat punt solidair met je te blijven.
Fryske tuten en de groeten aan de achtergebleven Inca’s,
Fokke
Koek koek,
Wat een briljante actie die blog! Zo'n fantastische reis is natuurlijk niet bedoeld om de hele dag aan dat trieste Nederland te worden herinnerd, maar what the fuck. Ik ga een toch een oud-Hollandsche duit in het zakje doen door jou op gezette tijden een mooi Nederlands spreekwoord te doen toekomen. Je weet per slot van rekening nooit waar je die in den vreemde voor nodig kan hebben...
Ik heb je maar een avondje mee mogen maken, maar dat was genoeg voor een blijvende indruk. ik heb erg gelachen en daarom is deze eerste ook speciaal voor jou:
Als één koe een scheet laat, dan steken de anderen de staart omhoog.
Als je me de juiste uitleg hiervoor terugmailt, trakteer ik je bij thuiskomst op een lekker glaasje halfvolle;)
Have fun!
x