Lima airport
Hola chica's y chico's,
Even een kort berichtje om te laten weten dat ik deel 1 van de heenreis met vlag en wimpel heb overleefd! De vlucht ging echt super tranquilo, weinig tot geen turbulentie en joepiedepoepie: geen alom door mij gehate luchtzakken! Lekker veel geslapen tijdens de vlucht en dat was ookwel nodig na een avond en nacht vol wijn, heerlijke gesprekken, humor en de nodige dansjes door de woonkamer van twee van mijn vrienden. Helemaal mijn stijl van afscheid nemen!
Eerst wilden we niet slapen omdat we anders ineens bijna afscheid moesten nemen en vervolgens wilde met name ik niet slapen omdat ik bang was dat we ons zouden verslapen. Dus je kan je voorstellen hoe brak ik op Schiphol stond vanmorgen vroeg...Ondanks dat vond ik het geweldig dat er wat mensen klaarstonden om me uit te zwaaien. Doet me goed, dank jullie wel lieverds.
Ik heb wel even wat traantjes gelaten, ook tijdens de controle van de handbagage, wat natuurlijk de nodige meelevende ogen op mij richtten, maar gelukkig kon ik mezelf al vrij snel vermannen en nu heb ik er voornamelijk gewoon heel erg veel zin in! Ik zit nu op Lima airport te wachten tot mijn vlucht richting Quito over een uurtje of vier vertrekt.Maar het is hier prima toeven: een rokerscafe met fantastische loungebanken, een full baren internet. Ik zeg: niks meer aan doen! Nou, jullie horen gauw weer van me en voor nu alle liefs van mij.
Kus,
Eef
So far so good! Zet hem op wijffie, ik ben apetrots op je. Als alles goed is lig je, terwijl ik dit schrijf, ergens in Quitto lekker te pitten.
Dikke kus, mama
Hé moppie,
Geheel in stijl afscheid genomen en doet me goed te lezen dat je je luchtkater er grotendeels uitgetukkeld heb. Voet op Zuid-Amerikaanse grond! Let the games begin!
x
P
Lieffie Geniet in volle glorie!!!!
He stoertje,
Fijn dat je zo snel kan omschakelen, geniet van alle momenten....x
zet em op poppetje!
Goh Eef, wat ziet dat er prachtig uit! Het klinkt zo mooi allemaal, wat heerlijk dat je dat mee kunt maken! Vandaag is het pas een week geleden dat je wegging, het moet voor jou wel een eeuwigheid lijken met al die nieuwe ervaringen! Hou van je, dikke kus, mama