Eva's reis door Zuid-Amerika

Op de valreep

In de laatste week voordat ik mijn vleugels uitsla maakt mijn naaste omgeving het nog best bont: maar liefst twee huwelijksaanzoeken en de geboorte van een schat van een mannetje! Dat doet maar... Van harte gefeliciteerd lieve mensen!Maar nu houden jullie je met z'n allen even een half jaartje koest, oké?Ik kan niet garanderen datik hetzelfde zal doen, maar de tijd zal het leren ;-)!

Veel plezier hier en daar en een dikke knuffel van mij!

Aldo Smit

Fasten your seatbelts! Wij maken wel een stop -over met ons around the world ticket. Njoy! Ciao Aldo

Ilse

llllllllllllllliiiiiiiieeeeeefff schatje! I love you, ga veel aan je denken en je missen. Onwijs veel plezier!!! oooohhh ben ook licht jaloers!!! pas goed op jezelf lieffie!
eindeloze knuffels, kussen en liefs,
pils

Ingeborg

Yeah baby, yeah!! Ik beloof plechtig dat ik aan de bank vastgeketend wacht op je terugkeer! Ok??

Ga hard genieten skatje, leuk om te lezen hoe het je vergaat. Doen we volgend jaar wel weer pils op Lowlands dan? Zoen!

Gabi

Hey Eef! Echt onwijs veel plezier. Doe voorzichtig, maar heb in ieder geval erg veel lol. Groetjes en x van je nichtje

dubbeldeefje

Lieffie, als je dit leest zit je heerlijk in zuid-amerika. Vandaag nog niets spannends gebeurd...hihihi ;-)

Geniet en natuurlijk heeeel veel liefs en knuffels..tot snel schatje!!